gentile in mana stanga

Gentile in mana stanga un must pentru Meghan si Kate

Sunt cunoscute regulile de etichetă ale familiei regale britanice, mai ales cele legate de comportamentul în public și mai ales cele ale vestimentației și accesoriilor. De aceea, astăzi îți vom spune de ce doamnele înaltei case regale poartă gentile in mana stanga.

Sunt rare momentele în care doamnele familiei regale britanice sunt zărite în public fără genți. Fie că discutăm despre un clutch elegant sau un model practic, acest accesoriu vestimentar este indispensabil ținutelor sale. De asemenea, în cea mai mare parte a cazurilor, ele poartă gentile in mana stanga.

Cu siguranță, acest lucru a stârnit multă curiozitate printre fashioniste, mai ales pentru cele pasionate de genti si misterele lor. Potrivit expertului regal Myka Meierde la Beaumont Etiquette( acesta facund cursuri alături de foști agajati ai casei regale britanice), există un motiv întemeiat: familia regală britanică impune reguli de etichetă.

gentile in mana stanga
gentile in mana stanga

Acest obicei este legat de faptul că, ținând geanta in mana stanga, doamnele casei regale pot folosi mână dreaptă pentru a-i saluta pe cei din public. Conform lui Myka Meierde „Atunci când intră într-o cameră sau participă la un eveniment, gențile trebuie purtate în mână stangă pentru că mâna dreaptă să rămană liberă pentru a-i putea salută pe cei prezenți și a le strânge mana”.

Speram ca acest articol a fost folositor pentru tine! Ne dorim ca fashionistele sa inteleaga contextele modei. Te invitam sa gasesti in site-ul nostru geanta favorita.

Daca te-a inspirat stilul celor doua Ducese, viziteaza gentile mici Passillo si alege-ti preferata!

Lasă un răspuns