Gențile și misterele lor

Le avem mereu cu noi, sub forme diferite: pe braț, în spate, în mână, la job sau la o plimbare.Acestea sunt gențile, nelipsite din vestimentația femeilor. Geanta este un obiect indispensabil, care împrumută din caracterul nostru și călătorește cu noi în fiecare zi a jurnalului vieții noastre.

Tocmai de aceea, trebuie să știm cum și când să le purtăm! Ritmul alert ne face să găsim soluții! Diversitatea de accesorii vestimentare este mare și, uneori, este dificil să decidem ce geantă să asortăm la ținuta noastră.

Asortarea unei genți la un outfit, potrivirea locului și momentului pot fi o provocare.De aceea, ne dorim să recomandăm situațiile în care acestea pot fi purtate fără să dăm greș! Această vastă categorie se împarte în: genți de mână, genți de umăr, genți tip poștaș, rucsacuri și clutch-uri.

Genți de mână

Gențile de mână sunt modelele care au una sau două mânere scurte și care pot fi purtate în mână, sau pe braț. Uneori, aceste modele pot avea și o baretă detașabilă și reglabilă pe lungime pentru ca geanta să poată fi purtată și pe umăr. Acestea pot fi purtate la ținute smart casual. Accesorizarea lor cu diverse brelocuri sau eșarfe dau un plus de eleganță întregului outfit. Cu siguranță, purtate la o terasă cu prietenele sau la birou, vor face o impresie bună despre tine.

Genți de umăr

Gențile de umăr sunt acelea care au doar o baretă reglabilă pe lungime (sau nu), și pot fi purtate exclusiv pe umăr. Aceste genți sunt preferate de femeile care doresc să aibă lejeritate în mișcare, și cărora li se pare mai comod să poarte greutatea pe umăr, în locul mâinii. Acest model se potrivește ținutelor elegante, business sau smart casual.

Genți de tip poștaș

Gențile de tip poștaș sunt preferatele noastre atunci când plecăm în vacanță. O geantă mesager nu trebuie să fie foarte mare, pentru a o oferi comfort mișcării. Ușurința cu care se poartă acesta geantă, o face câștigătoarea alegerii femeilor atunci când călătoresc. De aceea, se potrivesc excelent unui look comod, actual și cool!

Rucsacuri

Rucsacurile sunt o alegere bună atunci când dorim să călătorim în intreagă lume.  Desigur, nu este singurul context în care se pot purta. Rucsacul este modul cel mai comod de a avea cu ține cursurile, atunci când ești studentă, sau când te duci la job. Astfel, se pot purta la ținutele smart casual, sport sau chiar business.

Clutch-urile

Denumirea desemnează o poșetă cu structura rigidă, de mici dimensiuni, decorată cu mărgele sau paiete, care se poartă doar la evenimente speciale. Aceste poșete de mici dimensiuni sunt purtate adesea în mână, dar sunt prevăzute și cu un lanț elegant. Prezența acestuia conferă lejeritate doamnei atunci când este invitată la dans de către partener.

Va recomandăm să le purtați la un eveniment ce impune un dress code.Din garderoba unei doamne nu trebuie să lipsească un clutch, reprezentând o modalitate foarte elegantă de a ține la ea lucrurile strict necesare. Cu siguranță, este piesă statement a ținutei tale! Poartă geantă cu elegantă și devino senzația serii.

Geanta potrivită momentului

Orice doamna preocupată de fashion înțelege cât de importantă este imaginea în viață cotidiană. De aceea, ideal ar fi ca fiecare femeie să aibă cel puțin un model din fiecare tip de geantă. Recomandăm, de asemenea, să se gaseaca în dressing-ul fiecărei dintre voi câteva accesorii vestimentare in culorile de baza: alb, negru, roșu, maro și albastru.Geanta potrivită la ținută potrivită, purtată într-un moment al zilei și într-un context social adecvat atrage aprecierea și admirația celor din jur. Și, fie vorba între noi, există vreo doamna care să nu-și dorească admirația celor din jur?

Lasă un răspuns