Rucsacul si stereotipurile sociale

Cu siguranță, toate doamnele și-au dorit un rucsac, dar pe care nu l-au achiziționat ,considerând că nu li se potrivește. Va asigurăm că poate fi purtat de orice femeie, indiferent de vârstă sau statutul social, atâta timp cât este asociat corespunzător unei ținute.

Stereotipurile sociale ne fac să asociem rucsacurile vârstei adolescentine. Această idee este total eronată. Moda este în continuă schimbare, iar accesoriile vestimentare țin pasul cu ea. Au apărut sub toate formele: făcute din piele, lac, accesorizate cu decorațiuni prețioase(mărgele, lanțuri, perle,etc), modele pătrate, rotunde, rombice și cu o varietate cromatică excelență. De aceea, acestea se adresează tuturor doamnelor care doresc să îmbine stilul cu practicabilitatea.

Rucsacul elegant este potrivit doamnei active, care parcurge o zi lungă, însoțită de un laptop sau chiar documente. Astfel, este adecvat unei zile productive. Compartimentarea rucsacurilor oferă posibilitatea de a lua elementele esențiale unei fashioniste: rujul, oglinda, parfumul preferat, și, de ce nu, poate chiar trusa de make-up. Acesta va arăta bine asociat unei fuste conice, sau unei cămăși din poplin subțire. Tot ceea ce va trebuie este puțin curaj in alegerea accesoriilor!

Ghiozdanul sport se poate purta în expedițiile pe munte, la sală, sau chiar la o plimbare cu prietenele în parc. Asortat la o pereche de boyfriend jeans și sneakersi, va realiza un outfit comod, practic și foarte actual. Mai există și varianta de a fi asociat unui trening, look care nu se va demoda niciodată.

Acest accesoriu vestimentar îmbină stilul, eleganța și practicabilitatea. De asemenea, conferă purtătoarei un aer fresh și,mai ales, cool! Cu un rucsac, se pot face multe variații stilistice! Singurele lucruri de care aveți nevoie sunt inițiativa și creativitatea.

Forma și estetica rucsacurilor variază de la un model la altul. Însă, sunt ergonomice și recomandate pentru sănătatea purtătoarei. Greutatea fiind distribuită egal, sunt foarte practice, oferind lejeritate în mișcare.

Astfel, doamnelor, va îndemnăm să eliminați stereotipurile din viață cotidiană. Rucsacurile sunt o alegere perfectă pentru orice vârstă, atâta timp cât sunt asociate ținutei potrivite.

Lasă un răspuns