Clutch din piele de sarpe

69,00 lei

LIVRARE RAPIDA

ARTICOLE VERIFICATE

TRANSPORT GRATUIT LA CUMPARATURI PESTE 200 LEI

CONSULTANTA DE LUNI PANA VINERI: 08:00-17:00

BRAND VERIFICAT

PRODUSE ECO-FRIENDLY

 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 în stoc

Descriere

Clutch din piele de sarpe in nuanta turcoaz

 Turcoaz este culoarea care induce linistea si relaxarea, folosindu-se atat in recuperarile fizice cat si pshice.Culoarea turcoaz este vindecatoare; alaturi de nuanta violet, aceste doua culori sint cele mai puternice in vindecarea organismului; ea aduce relaxare emotionala, contribuie, ca si verdele, la acceptarea originaliatii si influenteaza deschiderea catre spiritualitate, ajuta la adaptarea la mediul inconjurator si da celui care o foloseste mindria de a spune ceea ce simte.

„In multe culturi, turcoazul ocupa un loc special In lumea cromatica,” explica Leatrice Eiseman, directorul  Pantone Color Institute. „Dupa multi ani de studii de asociere libera Intre cuvinte si culori, am descoprit ca turcoazul reprezinta o evadare pentru multi oameni – ne duce cu gandul la un paradis tropical, Intr-o lume de fantezie. “

Asta se poate traduce In atractia universala pentru turcoaz, flatant pentru toate tipurile de trasaturi. Vestimentatia Intr-o astfel de nuanta este o alternativa la culorile neon ale anului trecut. Accesoriile turcoaz aduc un accent incitant unei tinute In nuante neutre sau Inchise, si va fi cu adevarat spectaculos alaturi de nuante de galben si verde.Este stimulant al pielii, decongestionant cerebral, tonic general, elimina tulburarile sau durerile acute.

Alege un clutch din piele de sarpe in aceasta nuanta si fa-te remarcata!

Caracteristi accesoriu vestimentar:

Culoare: turcoaz;

Conține o baretă reglabilă pentru susținerea pe umăr;

Sistemul de închidere este magnetic;

Material: imitatie piele și material textil;

Vrei sa aflii povestea Passillo?Click aici

Ramai la curent cu noile colectii! Da-ne like pe Facebook si follow pe Instagram!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

S-ar putea să-ți placă și…